برگزاری بیش از  ۵۰۰ برنامه در طول هفته خدمت

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی برگزاری بیش از  ۵۰۰ برنامه در طول هفته خدمت، گفت: اجرای ۱۴ برنامه محوری در طول هفته خدمت در دستور کار است که با توجه به همکاری ادارات و سازمان‌ها بیش از بر ۵۰۰ ریز برنامه در همه شهرستان‌های استان برگزار می‌شود.
کد خبر: ۷۴۵۸۰۹
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۸ - 12May 2025

به گزارش خبرنگار  از بیرجند، ناهید رحیمی سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی  امروز ۲۲ اردیبهشت در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری بیش از  ۵۰۰ برنامه در طول هفته خدمت، اظهار داشت: اجرای ۱۴ برنامه محوری در طول هفته خدمت در دستور کار است که با توجه به همکاری ادارات و سازمان‌ها بیش از بر ۵۰۰ ریز برنامه در همه شهرستان‌های استان برگزار می‌شود.

برگزاری بیش از  ۵۰۰ برنامه در طول هفته خدمت

وی فضاسازی محیطی داخل ادارات، مساجد و محلات، غبارروبی گلزارشهدا، اعزام پیام‌آوران ایثار به مدارس، دانشگاه‌ها، برپایی میز خدمت، نامگذاری اماکن و معابر به نام شهدای خدمت در طول هفته، برگزاری مراسم سالگرد شهید خدمت (۵ خرداد) در بوستان شهدای گمنام و... را از دیگر اقدامات و برنامه‌ها در طول هفته خدمت برشمرد.

رحیمی با اشاره به برگزاری اردوی زیارتی و زیارت مزار شهید جمهور ویژه خانواده شهدا، افزود: ۱۵۰ نفر در قالب سه کاروان از شهرستان‌های بیرجند، زیرکوه، قائن و فردوس به مشهد اعزام می‌شوند.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی یادآورشد: یک کاروان در قالب اردوی زیارتی به مشهد اعزام شده و دو کاروان دیگر نیز در هفته خدمت اعزام می‌شوند.

انتهای‌پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار